Koruyucu aile olan koro şefi ve Kültür Bakanlığı Devlet Sanatçısı Salih Kandaş şefliğinde Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konser programında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın koruyucu aile tanıtım filmi gösterimi yapıldı.

Koruyucu Ai̇le (7)11

Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz ve koruyucu aile Sibel-Demirhan Destan çifti ile koruyucu aile hizmetine başvuru süreçleri, yaşadığı zorluklar, koruyucu aile olmaktan duydukları manevi haz ile bu kapsamda önerilerini anlattıkları mülakat yaparak koruyucu aile hizmet hakkında detaylı bilgi verdi.

Koruyucu Ai̇le (5)11

Ayrıca; Salihli SHM Müdürü, şair ve yazar Alim Yavuz kendi kalemiyle ele aldığı "Sadece Benim Olsun" isimli şiirini dinleyenler ile paylaştı.

Koruyucu Ai̇le (4)11

Kamuda tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de: Birden fazla maaş uygulamasına son Kamuda tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de: Birden fazla maaş uygulamasına son

Programa Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam’ın eşi Semra Sağlam, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Selim Akbıyıkoğlu ile İsmail Hakkı Aslan, Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç ile birlikte daire amirleri ve koruyucu aileler katılım sağladı.

Koruyucu Ai̇le (3)11

Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, programda yaptığı konuşmada koruyucu aile hizmetinin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın en önemli ve hassas hizmetleri arasında olduğunu belirterek her çocuğun sağlıklı bir ailesinin olması hedefi ile çocukların karşılıksız olarak sevgisini veren bir aile yanında büyümesinin gelişimleri açısından çok yararlı olduğuna vurgu yaptı ve programın hazırlanmasında emek veren personele ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Koruyucu Ai̇le (2)11

Gece; konser programında solistlerin şarkıları ile devam ederken, Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç tarafından koro şefi ve aynı zamanda koruyucu aile olan Salih Kandaş’a çiçek takdimi edildi.

Koruyucu Ai̇le (6)11

Koruyucu Ai̇le (1)11

Muhabir: Onay Ozan