Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Salihli Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitimi Merkezince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kapsayan haftada 22-26 Nisan 2024 tarihlerinde yapılan planlama ile 'Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla buluşuyor' temasıyla 'Minik Eller Büyük Hayaller' adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 14.34.39

Etkinlik, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut Yenen’in katılımı ile Sart Mahmut Ortaokulu’nda Seramik ve Çini Atölyesi şeklinde gerçekleştirildi. Geleneksel Sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması öğrencilerde yeni ilgi alanlarının oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla Usta Öğretici Berçem Göktekin yönetiminde gerçekleştirilen Çini ve Seramik Atölyesinde yüzlerce öğrenciye farkındalık oluşturuldu.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 14.34.39 (1)

Öğrencilerde özgüven ve sorumluluk geliştirme yeni ilgi alanları oluşturma hedefi ile gerçekleştirilen etkinlikte milli ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik faaliyetleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, öğrencilerle yakından ilgilenip kültür öğesi sanatsal faaliyetlerin önemine değinerek kültürel miras öğelerimizden Çini Ve Seramik sanatının önemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Etkinliğin son bölümünde  toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Uğur Kurs, Mayıs ayında projeleri ile öne çıkıyor Uğur Kurs, Mayıs ayında projeleri ile öne çıkıyor

Whatsapp Image 2024 04 26 At 14.34.39 (2)

Muhabir: Onay Ozan