Yapımcılığını Varol Porsemay ve Mert Soydemir’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Tomas Szomju oturdu.

Kenan Avci (1)

Yapımda “Testere” (Saw) serisiyle tanınan Costas Mandylor, İtalyan aktör Michael Segal, Bradley Zom ve Mert Soydemir de rol aldı. Türk mafya liderini canlandıran Kenan Avcı, Costas Mandylor gibi başarılı bir Hollywood yıldızıyla karşılıklı oynamaktan gurur duyduğunu dile getirdi

Kenan Avci (2)

KIRVELİ MAHALLESİ’NDEN HOLLANDA’YA UZANAN YOLCULUK

Salihli doğumlu olup 1993 yılından itibaren yaşamını Hollanda’da sürdüren İş insanı Kenan Avcı,  “Salihli’yi çok seviyorum benim doğup büyüdüğüm yer ve olmazsa olmazım. Özellikle Kırveli Mahallesinin bir bireyi olmaktan da gurur duyuyorum ”dedi.

Kenan Avci (5)

Avcı,  2023 Haziran ayında Hollywood menajeri Varol Porsemay tarafından keşfedilip hayatına yeni bir sayfa açıldığını söyledi.

İş insanı Kenan Avcı  “1970 Salihli doğumluyum. Nuri ve Gülseren Avcı’nın 5’ inci çocuğuyum ve Çerkez’im. 1993 yılında  evlenip Hollanda ya yerleştim ve  iş hayatına atıldım. Bir kız ve bir oğlum var.  Salihli’yi çok seviyorum benim doğup büyüdüğüm yer ve olmazsa olmazım benim. Özellikle Kırveli Mahallesinin bir bireyi olmaktan gurur duyuyorum. Her yaz izine Salihli’ye gelip akrabalarımla Arkadaşlarımla dostlarımla vakit geçirmek benim için paha biçilemez bir değerdir ”dedi.

Kenan Avci (4)

“ACTİON FİLMLERİNİN ARANAN İSMİ MİCHAEL SEĞAL GİBİ BİRÇOK ARKADAŞ İLE GÜZEL GÜNLERİMİZ OLDU”

2023 Haziran ayında Hollywood menajeri Varol Porsemay tarafından keşfedilip hayatıma yeni bir sayfa açılmaya başladı Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarınla galalara, kokteyllere, organizelere davet edildim. Testere (Saw ) oyuncusu Costas Mandylor, Hobbit Arrow Spartacus oyuncusu Manu Bennet, Action filmlerinin aranan ismi Michael Segal ve bunun gibi birçok arkadaş ile dostluğumuz ve güzel günlerimiz oldu ”dedi.

Kenan Avci (8)

 AVCI BOİLİNG POİNT ADLI FİLMDE ROL ALDI

Avcı ‘Boiling Point filmin projesinin çekimleri Hollanda'da birçok popüler mekanda Kinefinity Türkiye sponsorluğunda gerçekleşti. Boiling Point ( Kaynama Noktası ) filminden Avrupa’nın en büyük Mafia Babasını oynama teklifi gelince tabii ki Dünya starları ile kamera karşısına geçmek çok büyük bir keyif heyecan ve gurur verici oldu. Boiling Point ( Kaynama Noktası )filmin yapımcısı Varol Porsemay ve Mert Soydemir, Yönetmen Thomas Szomju, Görüntü yönetmenliğini Kameraman Gün Obuz yaptı.

Şoförden insanlık dersi: Bayılan yolcuyu hastaneye yetiştirdi Şoförden insanlık dersi: Bayılan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Başrollerde Testere ( Saw ) serisinden Costas Mandylor, Aksiyon filmlerinin aranan ismi İtalyan Michael Segal, Mert Soydemir, Bradley Zom, Pasquale Parisi ve ben Kenan Avcı yer aldı. Filimde Avrupa’nın en güçlü en büyük Mafia Babası Demir rolündeki ilk sahnede çok heyecanlanınca Costas Mandylorun beni büyük bir ustalıkla sakinleştirip rolüme konsantre olmama yardımcı olması gerçekten unutulmazdı. Her şey hayırlısı nasip ve hayatın sunduğu güzelliklere açığım yaşamaya dair  bir şeyleri en iyi şekilde başarmayı seviyorum ”dedi.

Muhabir: Fatma UYSAL