Salihli Sanat Dostları Grubu ile Salihli Sahne Gösterileri Derneği üyeleri, Azerbaycan’da düzenlenen 3. Türk Dünyası Kitap Fuarında Türkiye’yi temsil etti.

Salihlili doktorun kitabı, Türk dünyası ödüllerine aday Salihlili doktorun kitabı, Türk dünyası ödüllerine aday

Dernek (7)1

Fuara, Salihli  Sanat Dostları Başkanı Hatice Değirmenci Dirgen ile dernek üyeleri, Salihli Sahne Gösterileri Derneği Başkanı ve Devlet Sanatçısı Kanuncu Salih Kandaş’ın yanı sıra şairler  Zehra Öztürk, Emine Uysal, Günay Yalvaçlı, Hakan Dirgen, Hatice Değirmenci Dirgen  şiirleri ve kitapları  kitap standında yerlerini aldı ve kitaplarını imzaladı. Salih Kandaş’ın  yönettiği  koro ise şarkıları ile zihinlere kazındı. Sunucu Meltem Nalbantoğlu Ünveren, ritimde Artan Ünveren, soloda Ferda İzmirliler, Yıldız Günarslan, Aslı Kabakal, Nilgün Gözet, Günay Yalvaçlı,  Nurşen Muşlu sesi ile koristlerden Selda Çetintaş, Nurşen Gözet, Sevim Demirkiran, Elvan Yavuz, Hülya Özkartal, Meryem Yıldız  ve ritimde Erdal Muşlu  gösterdiği performansla izleyicileri büyüledi.

Dernek (6)1

Salihli Sanat Dostları Grubu ile Salihli Sahne Gösterileri Derneği üyeleri, her iki grubu büyük özveri ile karşılayıp  ağırlayan Doktor - Şair Nazile Gültaş’a teşekkür ettiler.

Dernek (5)1

Dernek (3)1

Dernek (2)1

Muhabir: Behzat Akcan