Salihli’nin yanı sıra Manisa ve Ege Bölgesi’nin sayısız noktasında yüzlerce projenin yükleniciliğini üstlenen FM Bozyel İnşaat, Lüleburgaz'da SANKO'ya ait Süperfilm fabrikasının idari binasının ihalesini kazandı.

178Ba121 7272 4F46 8320 2886Ee2C49Ef

30 milyon lira tutarındaki projenin kısa sürede tamamlanacağını kaydeden FM Bozyel İnşaat sahibi Ferhat Bozyel, inşaat sektöründe öncü ve yenilikçi bir marka olarak gerek yerel, gerek, ulusal gerekse uluslararası alanda iz bırakmaya devam edeceklerini söyledi.

Vi̇lla (2)-1

Bozyel, “Müşterilerimizin bize duyduğu güveni en üst seviyede tutarak yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. En yüksek kalite standartlarında verdiğimiz hizmet kapsamında inşaat sektöründe önemli projelere imza atıyoruz. Bugüne kadar gerek bölgemizde gerekse bir çok ilde yüzlerce projeyi başarıyla hayata geçirdik. Şimdi de Lüleburgaz’da SANKO'ya ait süperfilm fabrikasının idari binasının ihalesini almış bulunuyoruz. Proje, 2 bin 200 metre karelik bir alanı kapsıyor. Güçlü alt yapımız ile 30 milyon lirayı bulan bu projeyi inşallah 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlayıp teslim edeceğiz. Ülkemize, geleceğimize değer katan projelerde FM Bozyel İnşaat olarak var olmaya devam edeceğiz” dedi.Vi̇lla (4)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz