Türkiye'den 30 sporcunun katıldığı Karate 1 Premier Lig'in ikinci ayağı Antalya'da tamamlanırken, turnuvada Salihlili genç sporcu Deniz Ürkmez, milli hakem olarak görev yaptı. Ürkmez’in başarısı Salihli’yi gururlandırdı. 

Karette (2)

 Dünya karatesinin en iyilerinin yer aldığı ve dünya sıralamasına puan verecek olan Karate 1 Premier Lig’de sezonun ikinci etabı 15-17 Mart 2024 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi. 60 ülkeden 380 sporcunun kayıt yaptırdığı müsabakalarda Milli Takımımız 13 kadın, 16 erkek toplamda 30 sporcu ile ülkemizi temsil etme fırsatı yakaladı. 3 gün süren müsabakalarda Salihli’yi gururlandıran Deniz Ürkmez, milli hakem olarak görev aldı.

Karette (3)

Dünya Karate Federasyonu tarafından Kemer ilçesindeki Daima Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvayı, Türkiye 2 gümüş, 2 bronz toplamda 4 madalyayla tamamladı. Turnuvada Salihlili genç sporcu Deniz Ürkmez, milli hakem olarak görev yaptı. İlk ayağı Fransa’da başlayan turnuva, Türkiye ile davam etti. Turnuvanın son ayağı Mısır ve Fas’ta yapılacak olan müsabakalarla sona erecek.

Muhabir: Fatma Uysal