Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bilecik, Afyonkarahisar, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Sicak Hava (1)

SALİHLİ’DE SICAKLIK ARTIYOR

Yaz geliyor, sıcaklıklar artıyor.  Salihli’de önümüzdeki günlerde termometreler 40 dereceyi gösterecek. Özellikle Salı ve Çarşamba günleri gece hava sıcaklıklarının bile 25 derece civarında olması bekleniyor.

Sicak Hava (4)

Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (25.07.2024) Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (25.07.2024)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre  Salihli için hava durumu tahmini şu şekilde

Pazartesi en düşük 22 derece, en yüksek 39 derece, Salı en düşük 26 derece, en yüksek 40 derece, Çarşamba en düşük 24 derece en yüksek 40 derece, Perşembe en düşük 21 derece, en yüksek 26 derece.

Muhabir: Fatma Uysal