LÖSEV, yıl boyunca bu kolileri ihtiyaç sahibi kanser hastalarına yönlendiriyor.

Kolji̇ (6)

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Türkiye genelinde sayıları 80 bini aşkın kayıtlı hasta ve ailelerine, 25 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor. Bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanındaki LÖSEV’in yüzlerce bağışçısı, gönüllüsü, aile komitesi ve çalışanı koli hazırlama etkinliğinde bir araya geliyor.

İzmir’de emeklilere su faturası, market ve kira desteği İzmir’de emeklilere su faturası, market ve kira desteği

Kolji̇ (5)İzmir Seferihisar LÖSEV Doğal Yaşam çiftliğinde bugün gerçekleşen etkinlikte iyileşen gençler, LÖSEV gönüllüsü üniversite öğrencileri ve gönüllü komitesi bir araya gelerek Türkiye genelinde yaşayan lösemi ve kanser hastalarının evlerine ulaştırılmak üzere erzak kolileri hazırladı. Hazırlanan kolilerin üzerine LÖSEV İncileri projesi kapsamında gönüllüsü olmuş, kardeş okullarından gelen ilkokul öğrencileri resimler çizdiler, el izlerini bıraktılar. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte ailelerin evine ulaşacak koliler öğrencilerin sevgi dolu çizimleri ile mutluluk yüklendi.

Kolji̇ (3)LÖSEV’in çalışmalarından bahseden Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz çalışma ile ailelerimize erzak paketi hazırlıyor ve sevgiyle yola çıkarıyoruz. Bağışçılarımızın destekleri ile ailelerimize iletilen bu koliler ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarını zenginleştirecek. Kanser tedavisi gören hastalarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmesi bizler için çok önemli. Bu nedenle ailelerimizi  Koli Koli Mutluluk ve Mutlu Et projelerimizle düzenli olarak erzak ve kırmızı et paketleri ile buluşturmaktayız. Yine içinde bulunduğumuz dönemde Kurban bayramı yaklaşırken tüm halkımızı bu çalışmalara destek olabilmeleri için Vekaleten Kurban Bağışlarını ve Bayram bağışlarını Vakfımıza yönlendirmeye davet ediyoruz.”

Kolji̇ (1)Her Kurban Lösemili Çocuklara Can

Sizler de Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS yazıp SMS göndererek bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz Detaylı https://www.losev.org.tr/bagis/kurban.html linkinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.  LÖSEV, devlet desteği olmadan kamu yararına çalışan bir vakıf statüsündedir.

Kolji̇ (2)

Kaynak: Haber Merkezi