5 saat önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son seçimlerden bu yana üye sayılarının arttığını söyleyerek, “Her hafta 10 bin üye kaydediyoruz. Bunun 8 bini genç üyeler. Bu parti daha 31 Mart seçimlerine kadar her 4 gencin 3'ü yurt dışına gitmek istiyorum diyen, artık bu ülkeden umudunu kesen gençlerin bir seçim daha beklemeye karar vermesine vesile olmuştur” dedi.

5 saat önce ASAYİŞ

İzmir'in Dikili ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahaleler sonucu 8 saat sonra kontrol altına alındı.

5 saat önce EKONOMİ

En düşük emekli maaşın geçtiğimiz günlerde 12 bin 500 TL olarak belirlenmesinin ardından yeni zamma ilişkin rakamlar telaffuz edilmeye başlandı. İşte detaylar…

5 saat önce EKONOMİ

Zaten kiralık ev bulmakta zorlanan vatandaşa kötü haber! Yaz sezonuyla birlikte tayinlerin olması, üniversite tercihleri ve düğünlerle birlikte kiralık daire konusunda talep patlamasının olacağı öngörülüyor. Kira talebinin %30 oranında artacağı ifade edildi.

6 saat önce ASAYİŞ

Aydın'ın Söke ilçesinde faaliyet gösteren KİPAŞ Kağıt Fabrikası'nda maaşını alamayan işçilerden 3'ü metrelerce yükseklikteki kuleye çıkarak, ödeme yapılmaması durumunda kendi yaşamlarına son vereceklerini iddia ederek intihar girişiminde bulundu. Jandarma ekipleri tarafından ikna edilen işçiler kuleden indirildi.

6 saat önce ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2'nci katın balkonundan atlayarak kaçmaya çalışan firari hükümlü yakalandı.

6 saat önce GÜNDEM

Google, Türkiye'de Haritalar uygulamasına radar görebilme özelliğini ekledi. Kullanıcılar, bu özellikle yol üzerindeki radarları, kazaları ve yol çalışmalarını etiketleyebilir. Bu yenilik, sürücülerin hızlarını ve rotalarını daha iyi ayarlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Peki Google Haritalar'da radar noktaları nasıl gözükür?

6 saat önce ASAYİŞ

Adana’da otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada adeta can pazarı yaşandı. Aracın tavanına çıkarak akıntıya kapılmaktan kurtulan 6 kişiyi çevredeki vatandaşlar kurtardı.

6 saat önce GÜNDEM

Salihli’de Fatih İşlek Başkanlığı’ndaki Ülkü Ocakları Başkanlığı, Muharrem Ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.

7 saat önce ASAYİŞ

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde çocukların havuz kavgasına ailelerin de dahil olması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.