Hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi olma hedefine emin adımlarla koşan ve Opet güvencesi ile Türkiye'nin 600'e yakın noktasında hizmet veren Sunpet, müşterilerinden yoğun bir talep görüyor.

Opet, 22 yıldır aralıksız devam eden ve Türkiye genelinde sürdürülen 'Temiz Tuvalet Kampanyası' ile de temiz ve sağlıklı bir toplum için önemli bir mücadele veriyor. Salihli'nin Sarpınar Mahallesi Alaşehir Köprülü Kavşağı yakınında yer alan ve işletmeciliğini Bülent Tekin'in yaptığı Sunpet, kaliteli hizmet anlayışı ile de dikkat çekiyor.

DAĞITIM SEKTÖRÜNDE 30 YILLIK TECRÜBE…

Tekin ailesi Salihli ile birlikte 5 ayrı merkezde yaklaşık 30 yıldır akaryakıt sektöründe hizmet vererek Sunpet farkı ve kalitesini vatandaşların hizmetine sunuyor.

1993 yılından buyana bu sektörün içerisinde olduklarını kaydeden Bülent Tekin, 'Salihli'de bir süredir Sunpet kalitesi ve farkını vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İş ağımız oldukça geniş Özellikle uzun yol müşterilerin uğrak noktası haline geldik' dedi.

30 YILLIK KÖKLÜ BİR DAĞITIM MARKASI

'Opet, yaklaşık 30 yıl önce kurulan oldukça köklü bir dağıtım firması. Sunpet'in Opet ile yapılan ortaklık anlaşmasından sonra hizmet kalitesinde çıta daha da yükselmiş durumda' diyen Tekin, 'Opet'te alınan hizmetin aynısı Sunpet istasyonlarında da tüketicinin hizmetine sunuluyor. Ancak Opet ile gerçekleştirilen ortaklık anlaşmasının ardından bu sektörde kalitesi ve hizmet anlayışı nedeniyle oldukça ciddi bir ivme kazandı. Bir Opet markası olan Sunpet, Türkiye'nin 600'e yakın noktasında, 3 Nokta Güven Testi ile akaryakıt sektöründe artık bir marka konumunda. Sunpet, başta yakıt kalitesi olmak üzere, bünyesinde yer alan diğer hizmet alanlarında farkını ortaya koyan bir firmadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet veren Sunpet, kurumsal kimliğindeki Koç Holding güvencesi ile de bu sektördeki en önemli dağıtım firmalarından bir tanesi.'

Editör: Haber Merkezi