KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 2 haftadan az bir süre kaldı. İYİ Parti Salihli Belediye başkan adayı Mehmet Tobin Salihli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gökeyüp Mahallesini ziyaret eden Tobin, başkanlığı ile birlikte Salihli’ye yapacakları hizmetleri halka anlatmaya devam ediyor.

Tobi̇n Gökeyi̇k (2)

“KALKINMA TARIMLA OLUR”

Tobin, tarım ilçesi olan Salihli’ye paketleme ve soğuk hava tesisleri kazandırmak ilk projeleri arasında yer alacağını söyledi. Konuşmasında mevcut belediye başkanının hizmeti sadece kaldırım taşı olarak gördüğünü vurgulayan Tobin, kalkınmanın temelinin tarımsal alan olduğuna dikkat çekti ve ülkede buna benzer örneklerinin olduğunu vurgu yaptı.

Tobi̇n Gökeyi̇k (3)

“YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI”

 Salihli’nin cadde ve sokaklarındaki durum ile mahallelerdeki yol olmayışlarından yakınan Tobin,‘Kaldırım belediyeciliği yapan belediye ne yazık ki mahallelerde hiçbir çalışma yapmıyor. Bakın, Gökeyüp Mahallesinin yolları yıllardır yapılmayı bekliyor. Başkanlığı ile birlikte yapacağım işlerin en başında tüm bu mahalle ile birlikte Salihli’nin tüm mahallelerinde asfaltlama çalışması yapacağız. Çukur, köstebek yuvası olmuş bir yol bırakmayacağız Allah’ın izniyle” diye konuştu.  

Kaynak: tobin