Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Kasımpaşa, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

Salihlili dağcı, iki günde beş zirveye tırmanış gerçekleştirdi Salihlili dağcı, iki günde beş zirveye tırmanış gerçekleştirdi

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Fenerbahçe, sahasında İstanbulspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı sarı-lacivertlilerin 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor, sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Mücadelenin ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

 Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Trabzonspor, MKE Ankaragücü'nü ağırlıyor. Mücadelenin ilk yarısı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında İstanbulspor'u ağırlıyor. Ülker Stadı'nda oynanan ve saat 19.00'da başlayan karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Mücadelenin VAR koltuğunda ise İtalyan hakem Marco Di Bello oturuyor.

İKİ TAKIMIN DURUMU

Ligde geçtiğimiz hafta derbide deplasmanda Galatasaray'ı mağlup eden Fenerbahçe, son hafta öncesinde aralarındaki puan farkını 3'e indirmiş ve ikili averajda rakibinin önüne geçmişti. Sarı-lacivertli ekip rakibini mağlup etmesi durumunda, şampiyonluk için Galatasaray'ın Konya deplasmanında yenilmesini bekleyecek. Diğer tüm senaryolarda ise Fenerbahçe ligi 2. sırada tamamlayacak.

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Konyaspor'a konuk oluyor. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başladı. Müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetiyor. Mücadelenin VAR koltuğunda ise Hollandalı hakem Pol van Boekel oturuyor.

ASLAN 1 PUANA ŞAMPİYON

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren lider Galatasaray, ligin geride kalan 37 maçlık bölümünde 32 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayarak 99 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, Konya deplasmanında 1 puan alırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Puan cetvelinde 15. sırada bulunan Konyaspor ise 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 41 puana ulaştı. Yeşil-beyazlılar, karşılaşmada 1 puan alırsa ligde kalacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı sarı-kırmızılılar 3-0 kazanmıştı.

Kaynak: sondakika.com