Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Yan Oda dizisinin ekran ömrü çok kısa sürdü.

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı Yan Oda Neden Bitti 1

STAR TV ekranlarında her Cumartesi 20.00’da izleyicisi ile buluşan Yan Oda dizisi oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Onur Seyit Yaran, Nazlı Çetin, Bülent Polat, Derya Pınar Ak, Melek Baykal, Nezaket Erden, Caner Cindoruk, Derya Karadaş, Mehmet Bilge Aslan, Su Şanad, Gürberk Polat, Başak Daşman gibi popüler ve deneyimli isimlerin yer aldığı Yan Oda 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Yan Oda Neden Bitti (1)

Yan Oda Final Mi Yaptı?

İlk bölümü ile beraber 9 Mart 2024 Cumartesi günü izleyicisi ile buluşan, başrollerinde Onur Seyit Yaran, Şevval Sam ve Cindoruk’un yer aldığı dizide erken final kararı alındı. Reyting değerlerinden memnun olmayan STAR TV yönetimi dizi için final kararı aldı ve 4. bölümü ile final yaptığını duyurdu. Böylelikle Yan Oda dizisi için yeni bölüm çekilmeden 4. bölümü ile 30 Mart Cumartesi günü final kararı alındı.

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (10)

Yan Oda Dizisi Neden Bitti?

OGM Yapım'ın Star TV için ürettiği son dizisi Yan Oda maalesef kısa sürede reyting canavarının kurbanı oldu. Başrollerini Caner Cindoruk, Şevval Sam, Melek Baykal, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak'ın paylaştığı Yan Oda dizisi 4 hafta önce başlamış ancak bir türlü istediği başarıya ulaşamamıştı. Sevgi ve Fikret'in evlenmesiyle yan yana odalara yerleştirilen çocuklarının üvey kardeş olmaları beklenirken birbirlerine aşık olma hikayesini anlatan dizi yayınlanan dördüncü bölümün de düşük reyting almasıyla kanal diziyi yayından kaldırdı.

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (5)

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin bir final bölümü olmayacak. 4. bölümü yayınlanan Yan Oda ekrana veda etti. 

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı Yan Oda Neden Bitti (5)

Yan Oda Dizisi Konusu

Kariyeri düşüşte bir sunucu olan Sevgi (Şevval Sam) ve ülkenin önde gelen iş insanı Fikret (Caner Cindoruk), herkesten gizli bir nikahla hayatlarını birleştirirler. Fakat şimdi onları işin en zor kısmı beklemektedir. Haberi aileleriyle paylaşırlar ama hiç kimse bu evliliği iyi karşılamaz.

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (9)

Cevale ve Şelale, Fikret'in evine taşınmayı hiç istemese de Sevgi, içinde oldukları şartların onları buna mecbur bıraktığı söyler. Alabey'lerin evinde de aynı tartışmalar sürmekte, Nurcihan ve Taylan birlikte yaşama fikrine tepki göstermektedir. Cevale’nin taşınmamak için sığındığı bahaneye çözüm düşünen Fikret onun için sıra dışı bir taşınma yöntemi hazırlar.

Yan Oda Neden Bitti (5)

Yaşam tarzlarıyla birbirine taban tabana zıt bu iki aile bir araya geldiğindeyse daha ilk dakikadan soğuk rüzgarlar eser ve büyük çatışmaların başlayacağının sinyallerini verir. Sevgi ve Fikret çocuklarının birbiriyle kaynaşması için bir yemeğe çıkarlar. Fakat Taylan'ın yaşam tarzına tanık olmak Şelale için hiç kolay olmaz. İkili arasındaki çekişmeler alevlenirken, kendilerini açıklaması zor bir durumun içinde bulurlar.

Yan Oda Neden Bitti (2)

Yan Oda Dizisi Oyuncuları

  • Şevval Sam - Sevgi Ersoy Alabey
  • Caner Cindoruk - Fikret Alabey
  • Nazan Kesal - Nurcihan Alabey
  • Melek Baykal - Cevale Ersoy
  • Onur Seyit Yaran - Taylan Alabey
  • Derya Pınar Ak - Şelale Yıldırım
  • Derya Karadaş - Pervin Kahraman
  • Nezaket Erden - Selda Ersoy
  • Bülent Polat - Ferhan Alabey
  • Mehmet Bilge Aslan - Selim Kahraman
  • Nazlı Çetin – Simten Toprak
  • Nilsu Yılmaz – Mihre Toprak
  • Samet Kayhan Kuyucu – Anıl Kahraman
  • İrem Kübra Bakırtaş – İdil Kahraman

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (8)

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (6)

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (4)

Nihal Candan'ın eski sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı! Nihal Candan'ın eski sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı!

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (3)

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (1)

Yan Oda Dizisi Final Mi Yaptı (2)

Yan Oda Neden Bitti (3)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz