Kanal D ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Yargı dizisi için büyük son yaklaşıyor. Son sezonuyla ekranlarda olan Yargı final yaparak yolculuğunu tamamlamaya hazırlanırken, sevilen dizinin final tarihi belli oldu.

Yargı Dizisi Final Mi Yapıyor (7)

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisi için final kararı alındı. 3 sezondur ekranlarda olan dizinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Yargı’nın final yapacağı tarih kesinleşti.

Yargı Dizisi Final Mi Yapıyor (1)

Yargı Dizisi Final mi Yapıyor? Yargı Kaçıncı Bölümde Bitecek?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 3 sezondur yayınlanan dizi, bir değişiklik olmazsa Mayıs’ın son haftasında yayınlanacak olan 95. bölümle final yapacak.

Yargı Finali Ne Zaman (1)

Yargı'nın Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, hem ülkemizde, hem de yurt dışında yarattığı etki nedeniyle Ay Yapım'ın prestij projeleri arasında yer alıyor. 2 haftalık yayın arası veren dizinin "İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?" ön sözlü yeni bölümü de 14 Nisan Pazar akşamı 89. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (1)

Yargı Dizisinin Konusu

Yargı dizisi, Ceylin ve Ilgaz'ın adalet arayışlarını konu alan bir hukuk ve suç drama dizisidir. Ceylin, babasının katilini bulmak için uğraşırken, Ilgaz ise bir avukat olarak suçluların hak ettiği cezayı almasını sağlamaya çalışmaktadır. İkili, bu arayışlarında birlikte çalışarak birçok zorlukla karşılaşırlar.

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (7)

Yargı Oyuncu Kadrosu

  • Ceylin: Pınar Deniz
  • Ilgaz: Kaan Urgancıoğlu
  • Metin: Hüseyin Avni Danyal
  • Eren: Uğur Arslan
  • İnci: Ece Yüksel
  • Engin: Onur Durmaz
  • Yekta: Uğur Polat
  • Pars: Mehmet Yılmaz Ak
  • Çınar: Arda Anarat
  • Defne: Beren Nur Karadiş
  • Gül: Zeyno Eracar
  • Parla: Zeynep Atılgan
  • Aylin: Pınar Çağlar Gençtürk
  • Zafer: Ali Seçkiner Alıcı
  • Makbule: Özlem Çakar
  • Osman: Onur Özaydın
  • Neva: Başak Gümülcinelioğlu

Yargı Dizisi Final Mi Yapıyor (6)

Yargı’nın Son Bölümünde (88. Bölüm) Neler Oldu?

Yargı'nın 24 Mart 2024 Pazar günü yayınlanan 88. Bölümünde Eren, yakaladığı bir ipucunun peşinden giderek kızı Tuğçe'ye zarar veren bir adama ulaşmayı başarıyor!

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (11)

Ilgaz emniyettekiler ile birlikte Tuğçe’nin olay yerini bulmuş, detayların peşine düşmüştür. Bulacakları en ufak delil, öğrenecekleri bilgi kırıntıları onları hiç ummadıkları yerlere sürükleyecektir. Özellikle cinayet büro tüm birimleriyle seferberlik halindedir.

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (3)

Eren’in emniyetten ve olası tüm sıcak gelişmelerden bağı kesilmiştir. Olanca hıncıyla kızının soruşturmasını kendisi paralel bir şekilde yürütmek zorundadır. Kapatılmış tüm kapıların aksine ona yardım için bekleyen ardına kadar açık bir kapı bulur. İsimsiz saldırganların, Eren için bir cisme bürünmesi an meselesidir artık…

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (7)

Ceylin, Yekta ile birlikte Tuğçe’nin soruşturmasında yer almak istemektedir. Emniyetten bağımsız, kendilerine has bulacakları kaynaklar olayın seyrini değiştirecektir. Tüm bunların yanı sıra, Yekta için İclal’in nefretinin kaynağını öğrenmek ve yüzleşmek hem İclal hem de kendisi için beklenmedik olacaktır.

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (8)

Ceylin ve Ilgaz ayrı yollardan, güçlerini birleştirerek olayın detaylarına son sürat inmektedirler. Fakat henüz bilmedikleri üçüncü bir yolun da çoktan devreye girdiğidir. Günün sonunda birbirine dolanan tüm yollar, hasta yatağında her şeyden habersiz bekleyen Tuğçe’de birleşecektir.

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (10)

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (9)

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (4)

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (5)

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (2)

Yargı’nın Son Bölümünde Neler Oldu (1)

Yargı’nın Yeni Bölümünde (89. Bölüm) Neler Yaşanacak?

Tuğçe'yi bu hale getirenleri bulan Eren, adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışır. Diğer taraftan Tuğçe'yi tanınmaz hale getirenler, Tuğçe'nin konuşma ihtimaline karşı onu öldürmek isterler. Tuğçe hastanede yaşam mücadelesi verirken, Eren Tuğçe'yi darp edenlerle yüzleşir ve iki tarafta birbirlerine silah çeker. Tuğçe'ye yapılanların intikamını almak için yolun sonuna gelen Eren, vurulur. Peki Ilgaz ve Ceylin, Eren için ne yapabilecek?

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (1)

En güzel trans kadınlar seçildi | Görüntülere binlerce yorum yağdı! En güzel trans kadınlar seçildi | Görüntülere binlerce yorum yağdı!

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (11)

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (9)

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (10)

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (7)

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (5)

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (6)

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (4)

Yargı’nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak (3)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz