Salihli genelinde pazar günü sağanak yağışlı bir havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler... 27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Sinop çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır.

SALİHLİ’YE YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji'den Salihli’ye sağanak yağış uyarısı geldi. Yarın sağanak yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. Sıcaklık pazar ise 20 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Salihli için 5 günlük hava durumu tahmini: Pazar sağanak yağışlı, sıcaklık 20 derece, Pazartesi rüzgarlı sıcaklık 24 derece, Salı kapalı 24 derece, Çarşamba açık 26, Perşembe açık 28 derece.

Muhabir: Onay Ozan