Mahalle ziyaretleri ile birlikte esnaf gezisi de gerçekleştiren Nurlu, Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek tarımla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Mazlm Nur (9)Seçim çalışmalarında konuşan CHP Salihli Belediye Başkan adayı Mazlum Nurlu, “Her geçen gün zafere daha da yaklaşıyoruz. Sadece bize oy veren değil, tüm Salihli'nin başarısı olacak bu.

Mazlm Nur (8)

Tüm hemşehrilerimize eşit yaklaşacağız, insan ayırmayacağız. Halkımızla her zaman yan yana olacağız. Birlikte başaracağız ve hiç durmadan Salihli’miz için çalışacağız. Halkımızla buluşarak kazandığımız zaman yapacağımız projeleri anlatıyoruz. Eşit hizmet talebine kulağımızı tıkayamayız.

Mazlm Nur (7)

Salihli'nin bir çok mahallesi 10 yıldır hizmet bekliyor. Biz 102 mahallemize de eşit hizmet ulaştıracağız. Bu şekilde tüm projelerimizi gerçekleştireceğiz.

Mazlm Nur (6)

Değişimi birlikte gerçekleştireceğiz. 1 Nisan'dan itibaren her sokak her mahalle gerçek hizmete kavuşacak. Desteğiniz gücümüze güç katıyor. Salihli Ziraat Odası Başkanımız Cem Yalvaç, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek tarımla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Salihlili çiftçimizin yüzü gülsün, daha iyi şartlarda üretim yapsın diye gerekli adımları atacağız.” Dedi.

Mazlm Nur (5)

Mazlm Nur (4)

Mazlm Nur (3)

Mazlm Nur (2)

Mazlm Nur (1)

Muhabir: ONAY OZAN