“Amacımız Büyükşehir başta olmak üzere 17 ilçe Belediyesi’nde Cumhur İttifakının belediyeler arasına katmaktır. Birliğimizi beraberliğimizi koruyarak bu doğrultuda teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Yurttaş “Salihli Ak Parti teşkilatının da heyecanını görüyorum. Her akşam bir beldede ya da köyde çalışmalarını durmaksızın devam ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Her zaman ilçelerimiz ve teşkilatlarımızın yanındayız. Ne zaman bizlere ihtiyaç Duyarlarsa onlarla birlikte çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Yurttaş (1)

Yurttaş, şöyle konuştu;

“2011-2015 yılları arasında 24.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Salihli’de önemli projelerin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalarda bulundum. Salihli’ye bir üniversite kazandırılması hayalim vardı olmadı ama bir Fakülte kazandırıldı. Turgutlu, Akhisar, Soma ve Alaşehir’de Fen Liseleri açıldı. Salihli’de de Fen Lisesi mutlaka açılmalıdır.  Coğrafi konumu ve çevre ilçelere olan yakınlığı nedeniyle Salihli’de inşaatına başlanan 400 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi projesi bitirildiği zaman bölge hastanesi konumunda sağlık hizmeti verecektir. Manisa’nın tüm ilçeleri bizim için çok önemlidir. Akhisar ve Salihli il olmayı hak ediyor ”dedi.

Manisa için bir ziraat fakültesi kararı çıkmasını bekliyoruz

Ak Parti olarak biz bu bölgenin kalkınmasını istiyoruz. Sadece bölgenin belirli yerleri değil tüm ilçelerin aynı şekilde kalkınmasını istiyoruz. Manisa olarak verimli topraklara sahibiz. Bölgemizde üzüm ve zeytin başta olmak üzere her türlü tarımsal üretim yapılmaktadır. Celâl Bayar Üniversitesi rektörü

Manisa’ya bir Ziraat Fakültesi açılması ile ilgili olarak başvurusunu yaptı. YÖK ön onay verdi. İnşallah en kısa sürede YÖK Genel Kurulundan Manisa için bir ziraat fakültesi kararı çıkmasını bekliyoruz. Manisa’nın ilçeleri ziraat fakültesinin kendilerinde açılmasını talep ediyorlar. Salihli belediyesi, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları el ele vererek Ziraat Fakültesinin binasını yapıp üniversiteye teslim ederse neden Salihli’ye bir Ziraat Fakültesi açılmasın. Tabii ki Akhisar Turgutlu Alaşehir ilçelerimiz ve Merkez ilçelerimizde ziraat fakültesinin kendi bölgelerinde açılmasını talep etmektedirler. Kararı üniversitemiz verecektir” dedi.  

Kaynak: Ayşenur Yılmaz