Evlilik, iki kişinin duygusal, maddi ve sosyal açıdan bir araya gelerek bir aile oluşturması durumudur. Bazı evlilikler mutlu sonla biterken bazıları beklenildiği gibi gitmeyebiliyor. Astorlojiyle yakından ilgilenen kişiler hayatlarının en önemli olan evlilik tarihini astrolojiye göre seçebiliyor. Eğer yakın zamanda evlenecekseniz veya hali hazırda evliyseniz haftanın günü için açıklanan evlilik anlamlarını öğrenmek isteyebilirsiniz. İşte Astrolog Güler'in açıkladığı evlilik günleri anlamları...

PAZARTESİ

PAZARTESİ

Ay günüdür. Pazartesi evlenenler genel olarak ailesine düşkün olurlar. Bu hem ebeveynlerle olan ailesi hem de çekirdek ailesi için geçerlidir. Duygusal bir birliktelik için uygun bir gündür. Sevdiğim beni beslesin ben onu besleyeyim diyorsan bugünü tercih edebilirsin.

SALI

SALI

Mars gündür. Bugün evlenenlerin evlilik hayatında aksiyon eksik olmaz. Sürekli bir hareket etme enerjisi hakimdir. Hemen her şeyin çabuk olmasını isterler. Hemen bebek sahibi olmaya örneğin açıktırlar. Aynı zamanda kendilerini sürekli bir krizle uğraşırken bulabilirler. Cinsel temalar bu evlilikte ön plandadır. Bol bol macera ve yeni başlangıçlar olsun evliliğimde diyorsan bugünü tercih edebilirsin.

Günlük burç yorumları: 23 Nisan 2024 Günlük burç yorumları: 23 Nisan 2024

ÇARŞAMBA

ÇARŞAMBA

Merkür günüdür. Bugün evlenenler iletişime açık bir ilişki içerisinde olabilirler. Çarşamba evlenenlerde her şeyde bir mantık arama, analiz etme özellikleri fazladır. Çocuk ve kardeşler hayatlarında ön planda olabilir. Evliliği ticari bir sözleşme gibi görebilirler. Evliliğimde sohbet, muhabbet eksik olmasın diyorsan bugünü tercih edebilirsin. Mekürün retroda olmaması da önemlidir.

PERŞEMBE

PERŞEMBE

Jüpiter günüdür. Bugün evlenenlerde bolluk enerjisi hakim olur. Ahlaki değerlere çok önem verirler. Yabancı olan bir çok alanı deneyimleme potansiyelleri vardır. Din temaları evliliğinde baskındır. Bol çocuk sahibi olma potansiyelleri olabilir. Yurt dışında yaşayabilir ya da yurt dışı seyahati sürekli olabilir.

CUMA

CUMA

Venüs günüdür. Aşk evliliği yapmak isteyenler için mükemmel bir gün olabilir. Hak, hukuk konuları evlilikte ön planda olabilir. Genel olarak dengeli bir evlilik yaşamın olabilir. Kötü tarafı iki tarafta konfor alanına düşkünse o zaman sıkıntı yaşanabilir. Çünkü kimse rahatından taviz vermek isteyebilir. Venüsün retroda olmaması tavsiye edilir.

CUMARTESİ

CUMARTESİ

Satürn günüdür. Bugün evlenenler genelde kendilerinden yaşça büyük biriyle evlenmeye müsaittir ya da olgun yapıda insanlar olabilir. Evlilikleri genel olarak düzenli ve sistemlidir. Geleneksel bir evlilik hayatı olabilir. Aile büyükleri hayatlarında önemlidir. Her daim sorumlu olduğu alanları vardır. Taşlar yerine oturmuş bir evlilik isteyenlerin tercih edebileceği bir gün olabilir.

PAZAR

PAZAR

Bugün evlenenler çift olarak kendilerini bir şekilde gösterme eğilimleri vardır. İçte yaşadıkları duyguları dışarıda da göstermeye eğilimlidirler. Hemen herkes çabuk ve sıcak ilişki kurarlar. Çocukları çok sever ve çocukça da iletişim şekilleri olabilir. Eğlenceli bir evliliğim olsun istiyorsan bugünü tercih edebilirsin. Kötü tarafı çiftler egolarına fazla yenilebilirler.

Kaynak: Haber Merkezi