Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Aşk güzeldir ama en son ne zaman randevuya çıktınız? En son ne zaman kendinizi aptalca şımarttınız ya da yüzünüze bir gülümseme koyan o tek şeye düşkün oldunuz? Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Siz kraliyet ailesinden başka bir şey değilsiniz! Dolayısıyla hayatınızın bu bölümü aynı zamanda kendinizle olan ilişkinizi yeniden tanımlamakla ilgilidir; kendinizi tamamen sevmeyi ve yıllar boyunca utandığınız yönlerinizi takdir etmeyi öğrenmekle ilgilidir. Not: Kendinizi kabul; evreninize daha fazla barış, huzur ve memnuniyet getirmeyi vaat eden gizli bileşendir.

Kozmik ipucu: Siz kraliyet ailesinden başka bir şey değilsiniz!

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Bugün kendinizi hapsedilmiş hissediyorsunuz. Kendiniz için yarattığınız hayata hapsedildiniz. Fizikselde tezahür etmenin bir yolunu bulan hayaller ve arzular tarafından hapsedildik. Hayal kırıklığına uğramanıza izin vermeyin Boğa. Kendinize ve misyonunuza olan inancınızı kaybetmeyin. Kendinizin geçmiş versiyonlarını ve bir zamanlar mükemmel olduğunu düşündüğünüz gerçekliği aşmanın sorun olmadığını bilin. Şu anda evren, senaryoyu "oluşu" destekleyecek şekilde yeniden yazabilmeniz için rahatsız edici olana alışmanızı istiyor.

Kozmik ipucu: Kendinizin geçmiş versiyonlarını ve bir zamanlar mükemmel olduğunu düşündüğünüz gerçekliği aşmanın sorun olmadığını bilin.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Ancak bu diğer insanlarla ilgili değil İkizler. Bu sizinle ve kendinizle olan ilişkinizle ilgilidir. O halde, o iç diyaloğa dikkat edin. Büyümenizi gizlice sabote ettiğiniz tüm yollara dikkat edin. Hayatınızın bu bölümü ekstra bir nezaket dozu gerektirir. Bir anlığına senaryoyu tersine çevirelim: En yakın arkadaşınız aynı durumda olsaydı ne söylerdiniz?

Kozmik ipucu: Denkleme nezaket katmak için çağrılıyorsunuz.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Aşk Tanrısı köşenizdeyken, aşk ve romantizm cephesinde işler bir süredir olduğundan daha tatlı olacağa benziyor! Eğer bekarsanız, dışarı çıkmak için mükemmel bir zaman. Yaydığınız iyi enerjiler mandalanıza frekansınıza uyan birini getirebilir, Yengeç! Eğer kararlıysanız, sevdiğiniz için sürpriz bir tarih planlayın veya ona kendisini özel hissettirecek bir şey yapın. Bu, engelleri ortadan kaldırmanın ve birbirinizi daha derinden tanımanın mevsimi!

Kozmik ipucu: Köşenizde Aşk Tanrısı var, ay çocuğu!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Aslan

Dünya haritasını önünüze yerleştirin ve içinizdeki kaşifin en iyi yaptığı şeyi yapmasına izin verin! Aramaya cevap vermenin zamanı geldi Leo! Yapılacaklar listenizden yeni ve heyecan verici bir şeyi işaretlemenin zamanı geldi! Konu kariyerinize gelince, konfor alanınızın tanıdık kıyılarının ötesine geçmeniz teşvik ediliyor. Henüz gitmediğiniz yolları ve yol boyunca neler yaratabileceğinizi düşünün. Yaşam sevincinizi ve macera ruhunuzu paylaşan tek boynuzlu at dostlarınızla bağlantı kurmak, bu sezon şiddetle tavsiye edilir!

Kozmik ipucu: Hayatınızın bu bölümü her türlü macera dolu olmayı vaat ediyor! 

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Yeniden başlamak nadiren kolaydır. Önünüzdeki yol hakkında bilmediğiniz o kadar çok şey var ki. Ama işin eğlenceli kısmı da bu; heyecan verici kısmı Başak! Bunu, tedbiri elden bırakmamak ve yapmaktan korktuğunuz şeyi yapmak için kozmik bir işaret olarak düşünün; ister bir kursa kaydolmak, ister tek başınıza bir maceraya çıkmak olsun. Bununla birlikte, önümüzdeki günlerde muhtemelen en iyimser halinizi hissedeceksiniz. Çekim yasasıyla bilinçli olarak çalışarak ve mucizelerin enerjisini deneyiminize davet ederek bu enerjiyi kullanın.

Kozmik ipucu: En iyisi henüz gelmedi!

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Burada olacağınızı, en genişlemiş realitenizi yaşayacağınızı hiç düşünmediniz ama işte buradasınız Terazi! Bu size, sizin hakkınızda ne anlatıyor? Düşüncelerinizi nesnelere dönüştürme yeteneğiyle kutsanmış, tezahür eden bir usta olduğunuzu. Dahası, Ruh aynı zamanda sevginin ilacını ve bağlantı iksirini de sunuyor. Bu, ruh ekibinizi bir araya getirmenin ve bütünlüğe doğru olan bu yolculukta birbirinizi desteklemenin mükemmel zamanı.

Kozmik ipucu: Ruh ekibinizi toplayın ve o güzel juju'yu yayın!

Günlük burç yorumları: 24 Nisan 2024 Günlük burç yorumları: 24 Nisan 2024

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Yorgunsunuz. Dramadan ve ihanetten bıktınız. Başkaları için kendinizi geriye çekmekten yoruldunuz. Bunun yerine yapmak istediğiniz şey, kendinize ve ihtiyaçlarınıza öncelik vermektir. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Kendinize öncelik vermenizde sorun yok! Bazılarınız bir yerden, kişiden veya durumdan yola çıkmaya çağrılabilir. Eğer bu sizin durumunuz için doğruysa, kapatmanın içeriden yapılan bir iş olduğunu kendinize hatırlatın.

Kozmik ipucu: Bugün kendinizi göstermeniz için nasıl çağrıldığınıza dikkat edin.

Yay Günlük Burç Yorumları

yay Burcu

Bakışlarınızı içeriye doğru çevirin Yay. Bunu yaparken sessizce kendinize anlattığınız hikayelere dikkat etmeye başlayın. Muhtemelen, pozitiflere daha fazla güç vermek yerine, başarısızlık ve reddedilme hikâyesini defalarca tekrarlıyorsunuz. Bilge olanlar için kelime: Bakış açısını değiştirin. Hem gerçekliğinizi hem de bakış açınızı nasıl değiştirebileceğinizi düşünün. “Şimdi”de size sunulan nimetleri kabul etmeyi reddetmenizin sebebinin geçmiş olmasını istemezsiniz.

kozmik ipucu: Hikayeyi yeniden yazmanın zamanı geldi.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Ama ne zaman ilahi plan sizi hayal kırıklığına uğrattı ya da aleyhinize işledi? Bu, kendinize inanmanız ve o inanç sıçramasını yapmanız için kozmik ipucunuzdur. Yeteneklerinize olan güveniniz, önümüzdeki günlerde en büyük süper gücünüz olacak. Bununla birlikte, sağlığın gerçekten zenginlik olduğu da size hatırlatılıyor. Bu nedenle sağlığa her şeyin üzerinde öncelik verin. Kendinizi sirkadiyen ritimle uyumlu hale getirin, hareket meditasyonu yapın ve bir öz sevgi biçimi olarak besin açısından zengin yemekler tüketin.

Kozmik ipucu: En büyük amigo kızınız olarak görünmeye çağrılıyorsunuz!

Kova Günlük Burç Yorumları

Ama size hizmet ediyor mu Kova? Işığınızı kısmanıza mı yoksa küçük oynamanıza mı hizmet ediyor? Hayatınızın bu bölümü, görünmezlik pelerinini çıkarmak ve büyük, kötü dünyada kendinizin en cesur ve en şiddetli versiyonu olarak ortaya çıkmakla ilgilidir. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Özgünlüğünüz dünyaya verdiğiniz en büyük hediyenizdir. Bununla birlikte, sağlığın gerçekten zenginlik olduğu da size hatırlatılıyor. Bu nedenle sağlığa her şeyin üzerinde öncelik verin. Kendinizi sirkadiyen ritimle uyumlu hale getirin, hareket meditasyonu yapın, besin açısından zengin yemekler tüketin ve sekiz saat kesintisiz uyuyun.

Kozmik ipucu: Bu, kendinizin en cesur, en ateşli versiyonu olarak ortaya çıkmanın mevsimi!

Balık Günlük Burç Yorumları

Huzur içindesiniz Balık. Bulunduğunuz yerle ve realitenizde ortaya çıkanlarla barışıksınız. Şu anda en sevdiğiniz komplo teorisi, hayatın sizi her gün ve her şekilde desteklediği, böylece gelişip kendinizin en iyi versiyonuna dönüşebilmenizdir. Kendinizle ve İlahi Ruh aracılığıyla kendinizle olan ilişkinizi güçlendirmenin bir yolu olarak mutluluğunuzu takip edin. Kendinizi en sevdiğiniz yere, doğayla ve elementlerle birlik duygusunu deneyimleyeceğiniz kutsal bir sığınağa götürün. Not: Vahşi doğada yürüyüş yapmayı veya okyanusta yüzmeyi düşünün.

Kozmik ipucu: Bir kişisel bakım biçimi olarak, kendinizi birlik duygusunu hissettiğiniz o kutsal noktaya çıkarın.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz