Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Bu size hizmet ediyor mu Koç? Egonuzun alanından hareket etmenize hizmet ediyor mu? Bu durumda suçlama oyununu oynayıp kendinizi diğer kişinin kötü adam olduğuna ikna etmeniz işinize yarar mı? Bugün kartlar sizi masaya şefkat ve bağışlama getirmeye çağırıyor. Kendinize, diğerine ve bu duruma farkındalık merceğinden bakmak. İçimizden bir ses eninde sonunda bu yaraları bilgelikle dönüştürmenin bir yolunu bulacağınızı söylüyor!

Kozmik ipucu: Bu duruma farkındalık merceğinden bakın.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Boğa, dünyayı parmaklarınızın ucunda hissedin! Hayatınızın önemli bir bölümünü şık bir şekilde tamamlıyor ve yeni alanlara adım atıyorsunuz. Başarılarınızı kutlayın ama aynı zamanda bir sonraki büyük maceraya da hazırlanın. Farklı deneyimleri kucaklamak ve ufkunuzu genişletmek için küresel sahnede parlamanızın zamanı geldi. Sadece bir hatırlatma: Sizi buraya getiren şey azminiz ve bağlılığınızdır. Görünmezde sizin için büyük ipleri elinde tutan ilahi güçlere şükranlarınızı sunarken, ödülleri kollarınızı açarak alın. 

Kozmik ipucu: Yolculuğunuz daha yeni başlıyor!

İkizler Günlük Burç Yorumları

Şu anda bir dönüm noktasındasınız ve hayatınızın arabasında hangi yöne gideceğinizi merak ediyorsunuz. Daha az ayak basılan yolu seçmek için ilham mı alıyorsunuz? Ona güvenin. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Kendiliğindenlik her zaman sizin süper gücünüz olmuştur İkizler. Dahası, Spirit aynı zamanda aşk ve romantizm departmanına fazladan bir doz iyi juju da gönderiyor; bu, partnerinizi daha derinden tanımanız için bir fırsat. Bu bağlantının en güzel yanı? Kendinizin en çılgın, en özgün versiyonu olmanız için yer tutuyorlar.

Kozmik ipucu: Bunu, sevgi ve özgürlüğün bir arada var olabileceğinin, bir ilişkinin dinamikleri içinde kendi kişiniz olabileceğinizin bir kanıtı olarak düşünün.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Siz gerçekliğinizin yaratıcısısınız, Yengeç. Her şey belirlediğiniz niyetler ve gerçekleştirdiğiniz eylemlerle başlar. Öyleyse, cesurca ve özgün bir şekilde kendiniz olma cesaretini bulduğunuzda, önümüzdeki birkaç ay içinde neye hayat vermek istediğinizi düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Bununla birlikte, aynı zamanda Duygusallık ve Zevk Tanrıçaları da yanınızdadır ve onlar size ziyafet çekebileceğiniz bir açık büfe lezzet sunuyorlar. O halde, en geniş yaşamınızı yaşamayı hak ettiğinizi içsel olarak bilerek neşe ve güzelliğe “evet” – şimdi!

Kozmik ipucu: Ayrıca yanınızda Duygusallık ve Zevk Tanrıçaları da var.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Bugün size, düşündüğümüz düşüncelerin ve tutunduğumuz inançların Evrenin büyük ekranına yansıtıldığını söyleyen "Yukarı nasılsa, aşağıda da öyledir" Hermetik prensibi hatırlatılıyor. Başka bir deyişle gerçekliğimizi şekillendiren hayal gücümüzdür. Bu da bizi en önemli soruya getiriyor: Bilinçaltınızın bereketli toprağına hangi tohumları ekiyorsunuz? Leo, reddedilme ve başarısızlık hikayesini tekrarlamak yerine anlatıyı değiştir. Gerçekliğinizde kutsanmış ve güzel olana odaklanın. İlahi komplonun her zaman ve sonsuza kadar sizin lehinize çalıştığının farkına varın. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Anlatıya hafifliği ve parlaklığı yeniden davet etmenin tam zamanı!

Kozmik ipucu: O gülümsemeyi ters çevirin.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Hey siz! Evet siz! Mağdur anlatısını benimsemeden veya reddedilme ve başarısızlık öyküsünü tekrar etmeden önce, burada gerçekte neler olup bittiğine bir dakikanızı ayırın. Evren sizi cezalandırıyor mu yoksa daha iyi, daha büyük ve daha muhteşem bir şeye yol açmak için yolunuzu mu temizliyor? Kalbiniz bunun cevabını zaten biliyor Başak. Bilge olanlar için söz: Direncinizi serbest bırakın ve gerekirse geçmişin kayıp gitmesine izin verin. Sonunda her şey yoluna girecek; her zaman olduğu gibi.

Kozmik ipucu: Gerekirse geçmişin kayıp gitmesine izin verin. 

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Bunu uyandırma çağrınız olarak düşünün Terazi. Mümkünse bir anlık gerçek! Evren size gelişiminizle uyumlu olan ve olmayan şeyleri gösteriyor. Bu yüzden diğer kişi için bahaneler üretmeyi bırakın. Bu durumu veya ilişkiyi gerçekte olduğu gibi görmeye başlayın. Ah, bir şey daha! Birinin yaptığınız işin kredisini çaldığını düşünüyorsanız muhtemelen öyledir. Gerektiğinde kendi adınıza konuşmaktan ve onlara BS'lerini söylemekten korkmayın.

Kozmik ipucu: Eğer birisi çalışmanızın itibarını çalmaya çalışıyorsa, kendinizi savunmanın zamanı gelmiştir.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Hayatınızın bu bölümü kolaylık, akış ve zahmetsizlikle ilgilidir. Bu, kozmik ritme güvenmek ve yaratıcı bilinç akışının sizi gitmeniz gereken yere götüreceğini bilmekle ilgilidir. İtmeye, çekmeye ya da o eski halat çekme oyununu oynamaya gerek yok. Teslim olmanın kültürlü bir uygulama olduğu doğrudur; ancak bunun hayatınızı daha iyiye doğru değiştirdiği tüm yönler için minnettarsınız. Bir yandan, göle gitmeyi, yüzmeye gitmeyi ya da sadece elementle bağlantı kurmayı düşünüyorsanız, bu tam da bunu yapmak için kozmik işaretinizdir!

Kozmik ipucu: Yüzmeye gidin. Bugün su elementiyle bağlantı kurun.

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Ancak kişisel bakım sadece losyonlar ve iksirlerden ibaret değildir (gerçi lavanta kokulu her şeyin zevkini inkar edemeyiz!) Kendinizi ilk sıraya koymanın ve kültürde sağlığınıza öncelik vermenizin devrim niteliğindeki eylemi, kendinizi dünyaya adamanızı bekler. her zaman koşuşturma. 'Elbette konu kendinizi beslemek olduğunda herkese uyan tek bir kalıp yok. Ancak düzenli hareket, dengeli beslenme, yeterli uyku ve uygun sağlık bakımı her zaman yardımcı olur. Duygusal ve ruhsal kişisel bakım söz konusu olduğunda meditasyon, farkındalık, günlük tutma ve doğada vakit geçirme şiddetle tavsiye edilir. Bu bizi en önemli soruya getiriyor: Yay burcu: bugün kendinize bakmaya nasıl çağrıldığınızı hissediyorsunuz?

Kozmik ipucu: Artık ciddi bir Ar-Ge zamanı.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Ancak bolluk sadece sırtınızdaki parayla ilgili değildir. Bu hayatınızın kalitesiyle alakalı. Kendinize ne kadar verebildiğiniz, kendinizi besleyebildiğiniz ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabildiğiniz. Bu, basit şeylerde durup neşe ve zevk bulma yeteneğinizle ilgilidir. Bu, realitenize çektiğiniz duygusal bağlantılarla ve sevgi verme ve alma yeteneğinizle ilgilidir. Bu, doğayla olan bağlantınız ve Doğa Ana tarafından sevildiğinizi ve korunduğunuzu hissettiğiniz tüm yollarla ilgilidir. Bir şey bize, ilerledikçe minnettar olacağınız çok şey olacağını söylüyor!

Kozmik ipucu: En iyi, en geniş yaşamınızı yaşamaya hemen hazırlanın!

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Kova, hayatınızın bu bölümü parlak fikirlerinizi pratik eylemle birleştirmekle ilgilidir. Bu, hayallerinizi fiziksel olana demirlemek ve ilham kıvılcımlarını somut başarıya dönüştürmekle ilgilidir. Atalarınızın ve ruh rehberlerinizin yardım ve desteğine sahip olduğunuzu ve onların imparatorluğunuzun gelişmesini sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını bilin! Akıllıca bir kelime: iş konusunda bilgili tarafınızdan yararlanın ve büyük vizyonunuzu destekleyecek akıllıca yatırımlar yapın. Bununla birlikte, kartlar hem bolluğun hem de refahın verili olduğunu bilmenizi istiyor.

Günlük burç yorumları: 20 Nisan 2024 Günlük burç yorumları: 20 Nisan 2024

Kozmik ipucu: Bolluk ve refah portalına girmeye hazır olun!

Balık Günlük Burç Yorumları

balık Burcu

“Gerçek iyileşme, kişi yalnızca başkaları tarafından değil, kendisi tarafından da derinlemesine anlaşıldığını hissettiğinde gerçekleşir. Bu anlayış, geçmiş acılardan derin bir kurtuluş anlamına gelen affetmeye yol açar. Unutmayın, affetmek tarihi değiştirmez ama geleceği genişletir." Yazar Yung Pueblo'nun sabah çayınızı yudumlarken üzerinde düşünmeniz gereken bilge sözleri Balık. Bugün, kartlar size bir anlık sessizlik bulmanız, taramanız ve taramanız için rehberlik ediyor. Vücudunuzun ve nerede acı taşıdığınızın farkına varın.Kendi kendinize tekrarladığınız hikayenin farkına varın.Küçülen ay, artık size hizmet etmeyen şeyleri salıvermeniz için sizi destekliyor güzelim.Bunu şükran ve zarafetle yapın.

Kozmik ipucu: Eski hikayeyi yayınlamanın zamanı geldi.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz