Eşini öldürmekle suçlanan ve uzun yıllar hapis yattıktan sonra tahliye olan öğretmen Azem Yücedağ’ın hayata tutunma çabasını konu alan “İnci Taneleri”, ilk bölümünden bu yana izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

İnci Taneleri Konusu Nedir (9)

Kanal D’de yayınlanan dizinin ilk bölümlerinde Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem, hapisteyken izini kaybettiği iki çocuğunun peşine düşmüş ve oğlu Özgür’ü (Cihan) bulmayı başarmıştı. Özgür’e başarılı oyuncu Kubilay Aka hayat verirken, Azem’in kızı Nehir’i canlandıracak oyuncu merak konusu oldu.

İnci Taneleri Konusu Nedir (3)

İnci Taneleri dizisinde Azem’in (Yılmaz Erdoğan) “Nehir” karakterine hangi kadın oyuncunun hayat vereceği merak konusuydu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, rolün sahibi belli oldu. Peki İnci Taneleri Azem’in kızı Nehir kimdir? İşte cevabı…

İnci Taneleri Konusu Nedir (2)

İnci Taneleri Azem’in Kızı Nehir Kimdir?

Perşembe akşamları ekrana gelen “İnci Taneleri”nde ‘Nehir’ karakterini Sera Kutlubey oynayacak. “Zalim İstanbul” dizisinin ardından rol aldığı “İyilik” projesiyle yıldızı parlayan Kutlubey, oyunculuk kariyerine “İnci Taneleri”nde hikâyeye dahil olarak devam edecek. Azem’in Nehir’e kavuşacağı an ise seyircilerin diziye dair heyecanla beklediği gelişmelerden bir tanesi.

İnci Taneleri Azem’in Kızı Nehir Kimdir (2)

Nehir’in Nişanlısını Oynayacak

“İnci Taneleri” dizisinin oyuncu kadrosuna Sera Kutlubey’in yanı sıra başarılı oyuncu Bora Cengiz de dahil oluyor. Son olarak “Ömer” dizisi ve “Zaferin Rengi” filmiyle seyirci karşısına çıkan Cengiz, “İnci Taneleri”nde Nehir’in hayatını değiştiren nişanlısını canlandıracak.

Inci Taneleri Cengiz

“İnci Taneleri Azem’in kızı Nehir kimdir?” sorusuna cevap bulduk. Peki Nehir gerçekte kim? Sera Kutlubey hakkında tüm merak edilenleri cevapladık. Detaylar haberimizde…

Sera Kutlubey Kimdir?

Kutlubey, 24 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini, 2016 yılında Kehribar dizisi ile yaşayan Kutlubey, akabinde Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. 2017 yılında İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini canlandırdı ve 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" rolü ile dikkat çekti. 2022-2023 yılları arasında yayımlanan İyilik dizisinde "Damla" karakterini oynadı.

İnci Taneleri Azem’in Kızı Nehir Kimdir 1

İlk romanı, Plüton'un Düş'üşü, 2022'de çıktı.

2023 yılında Adım Farah dizisinde de yer aldı. Oyuncu 46. Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülünü Zalim İstanbul dizisindeki oyunculuğu ile elde etti.

2020 yılında Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'nden Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülünü kazandı.

En güzel trans kadınlar seçildi | Görüntülere binlerce yorum yağdı! En güzel trans kadınlar seçildi | Görüntülere binlerce yorum yağdı!

İnci Taneleri Azem’in Kızı Nehir Kimdir (5)

Sera Kutlubey Nereli?

Sera Kutlubey Ankara doğma büyümedir.

Sera Kutlubey Kaç Yaşında?

24 Ekim 1997 doğumlu olan Sera Kutlubey, 2024 itibariyle 27 yaşındadır.

İnci Taneleri Azem’in Kızı Nehir Kimdir (3)

Sera Kutlubey Hangi Dizilerde Oynadı?

Sera Kutlubey genç yaşına rağmen birçok projede yer almıştır. Sera Kutlubey’in oynadığı diziler şu şekildedir:

  • Babam ve Ailesi - Hasret (2016)
  • Kehribar - Genç Leyla (2016)
  • İsimsizler - Seher (2017)
  • Zalim İstanbul - Cemre (2019)
  • Hercai - Azra (2020)
  • İyilik - Damla (2022)

İnci Taneleri Azem’in Kızı Nehir Kimdir (4)

Sera Kutlubey'in Aldığı Ödüller

  • İBB Şehir Tiyatroları - Jüri Özel Ödülü (2014)
  • Gelişim Üniversitesi - Yılın Gelecek Vadeden Yeteneği (2017)
  • Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri - Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü (2020)

Sera Kutlubey Kimdir (4)

Sera Kutlubey Hangi Burç?

24 Ekim doğumlu olan Sera Kutlubey, Akrep burcudur.

Sera Kutlubey Instagram Hesabı Nedir?

Sera Kutlubey’in instagram hesabı @skutlubey’dir.

Sera Kutlubey Kimdir (5)

“İnci Taneleri Azem’in kızı Nehir kimdir?” yazımızda Sera Kutlubey hakkında tüm merak edilenlere değindik.

İnci Taneleri Konusu Nedir?

İnci Taneleri, hapishaneden çıktıktan sonra hayatını yeniden kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Azem Yücedağ, cezaevinde geçirdiği onlarca yılın ardından artık özgürlüğüne kavuşur. Acı dolu geçmişe sahip olan Azem, taşıdığı büyük sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşarken, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci tanelerini bir araya getirebilecek midir?

İnci Taneleri Konusu Nedir (8)

İnci Taneleri Oyuncuları

  • Azem Yücedağ- Yılmaz Erdoğan
  • Dilber- Hazar Ergüçlü
  • Piraye- Selma Ergeç
  • Cihan- Kubilay Aka
  • Nehir – Sera Kutlubey
  • Cengiz – Bora Cengiz
  • Kasım- Güven Kıraç
  • Nergis- Yasemin Baştan
  • Ayça- Ülkü Hilal Çiftçi
  • Rıza Kocaoğlu

İnci Taneleri Konusu Nedir (4)

İnci Taneleri Son Bölümde (11. Bölüm) Neler Oldu?

18 Nisan Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 11. bölümünde Piraye ve Dilber'in karşı karşıya gelmesi Azem'i zor duruma düşürüyor!

İnci Taneleri Konusu Nedir (5)

Sırat Sıcak, patronuna yaptığı ihanetin ortaya çıkmasıyla ağır bedeli ödüyor. Öldüresiye dövülen Sırat, Aleyna'nın da sonu olacak mı? Azem ve Cihan, Nehir’i birlikte aramaya karar verir. Gerçekten baba-oğul olabilmelerinin ve ailelerini dağıtan sırrın açığa çıkmasının tek yolu budur. Cihan da bu gerçeğin farkındadır.

Dilber, Zahir'in ortaya çıkmasını beklerken Zahir'den gelen telefon Dilber'i alt üst ediyor. Zahir, kaçak yaşamaktan bunalınca Dilber'in karşısına çıkıyor. Piraye, Azem hakkında öğrendiklerini sindirmeye çalışır. Azem, hiç beklemediği bir anda Piraye ve Dilber'in yüzleşmesiyle şoke olur.

İnci Taneleri Konusu Nedir (7)

Azem, hiç beklemediği bir anda Piraye ve Dilber ile yan yana gelince son zamanlarda yaşamak zorunda kaldığı her şeyi yeniden değerlendirir. Azem’in artık bir tercih yapması gerekecektir. Azem, Dilber'le yaşadığı tartışma sonrası otele geri döner. Aniden telefonuna gelen mesajla Azem büyük bir şok yaşar. Azem'e o mesajı kim attı?

İnci Taneleri Konusu Nedir (6)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz