Kanal D, en yüksek reytingli dizisi olan İnci Taneleri'ni 2 hafta boyunca yayınlanmayacak. Dizinin hayranları bu duruma üzülürken sebebi ise merak uyandırdı.

Inci Taneleri

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi isimleri kadrosunda bulunduran İnci Taneleri dizisi, 2 hafta boyunca ekrana gelmeyecek.

İnci Taneleri Dizisi 2 Hafta Boyunca Yayınlanmayacak (6)

İnci Taneleri Neden Yok?

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu İnci Taneleri dizisi 2 hafta boyunca yayınlanmayacak.

İnci Taneleri Neden Yok (6)

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin bu hafta yayınlanacak bölümü yetişmediği için yayınlanmayacak. Dizinin gelecek hafta seyirciyle buluşması planlanan bölümü de Ramazan Bayramı nedeniyle ekranlara gelmeyecek.

İnci Taneleri Dizisi 2 Hafta Boyunca Yayınlanmayacak (4)

Son 3 yılın şampiyonunu bilmişti! Ünlü astrolog bu sezonun şampiyonunu duyurdu Son 3 yılın şampiyonunu bilmişti! Ünlü astrolog bu sezonun şampiyonunu duyurdu

Dizide pavyon dansçısı Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün danslarına Ramazan ayı boyunca yer verilmeme kararı alınmıştı.Dizide pavyon dansçısı Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün danslarına Ramazan ayı boyunca yer verilmeme kararı alınmıştı.

İnci Taneleri Dizisi 2 Hafta Boyunca Yayınlanmayacak (2)

İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin bu hafta yayınlanacak bölümü yetişmediği için yayınlanmayacak.

İnci Taneleri Neden Yok (1)

İnci Taneleri Son Bölümde Neler Olmuştu?

28 Mart Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 10. bölümünde Azem, kızı Nehir'in izini sonunda buluyor!

İnci Taneleri Dizisi 2 Hafta Boyunca Yayınlanmayacak (1)

Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. Bu sırada Azem'e verdiği silahın peşine düşen Dilber, silahı bulabilecek mi? Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Nehir'den bir iz bulabilmenin umuduyla yaşayan Azem, ne yapacak? Azem, Nehir'in izini bulduğunu Cihan'a müjdeler. Cihan, ablasının başına gelenleri daha da merak ederken bir de heyecanlanır.

İnci Taneleri Dizisi 2 Hafta Boyunca Yayınlanmayacak (3)

Berzan, Azem'e verdiği videoyla Sırat'ın ipini çekmek ister. Ancak Berzan da Cihan'a ulaşır ve Sırat Sıcak'ın hamlesinden bahseder. Berzan köşeye sıkışmış bir durumdadır. Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye’nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz.  Sırat Sıcak, patronuna yaptığı ihanetin ortaya çıkmaması için silahını alarak mekan basar. Ancak, Cihan'ın keseceği racondan haberi yoktur.

İnci Taneleri Neden Yok (2)

İnci Taneleri Konusu Nedir?

İnci Taneleri, hapishaneden çıktıktan sonra hayatını yeniden kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Azem Yücedağ, cezaevinde geçirdiği onlarca yılın ardından artık özgürlüğüne kavuşur. Acı dolu geçmişe sahip olan Azem, taşıdığı büyük sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşarken, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci tanelerini bir araya getirebilecek midir?

İnci Taneleri Dizisi 2 Hafta Boyunca Yayınlanmayacak (5)

İnci Taneleri Oyuncuları

  • Azem Yücedağ- Yılmaz Erdoğan
  • Dilber- Hazar Ergüçlü
  • Piraye- Selma Ergeç
  • Cihan- Kubilay Aka
  • Kasım- Güven Kıraç
  • Nergis- Yasemin Baştan
  • Ayça- Ülkü Hilal Çiftçi
  • Rıza Kocaoğlu

İnci Taneleri Neden Yok (4)

İnci Taneleri Neden Yok (5)

İnci Taneleri Neden Yok (3)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz