Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in hayatı merak konusu oldu. Bu yazımızda Yasmin Erbil’in hayatı hakkındaki tüm detaylardan bahsedeceğiz.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızı Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil’in diğer çocuklarına göre oldukça dikkat çeken ve adından söz ettiren bir isimdir.

Yasmin Erbil Kimdir 3

Yasmin Erbil Kimdir?

Son zamanlarda adı sıklıkla gündeme gelen Yasmin Erbil’in hayatını sizler için araştırdık.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in oyuncu Nergis Kumbasar ile ikinci evliliğinden olan kızı Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Yasmin dünyaya geldikten 1 yıl sonra Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar boşanmıştır.

Yasmin Erbil’in babası Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden 13 yaş büyük Sezin Erbil adında bir ablası ve Mehmet Ali Erbil’in Tuğba Coşkun ile evliliğinden Ali Sadi adından 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Nihal Candan'ın eski sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı! Nihal Candan'ın eski sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı!

Yasmin Erbil Saint Benoit Fransız kız lisesinden sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır.

Yasmin Erbil üniversiteden mezun olduktan sonra annesinin ve babasının kariyerinden ilerlemek isteyerek oyunculuk ve sunuculuk eğitimi almıştır.

28 yaşında olan Yasmin Erbil yay burcudur. Boyu 169 cm ve 57 kilodur.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in İnstagram hesabında 300 bini aşkın takipçisi vardır. Yasmin Erbil bu hesabındaki iddialı pozlarıyla da adından sıklıkla söz ettirmektedir.

Yasmin Erbil’in Oyunculuk ve Sunuculuk Kariyeri

Yasmin Erbil Kimdir 2-1

Annesi ve babası gibi oyuncu olmak isteyen Yasmin Erbil bu alanda ilerlemek için Londra’da 3 yıl eğitim almıştır.

Tiyatro ve sunuculuk eğitimi alan Yasmin Erbil, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2017 yılında rol aldığı “Dünyanın En Güzel Kokusu 2” filmiyle adım atmıştır.

Sinema filminin yanı sıra birçok markanın reklam yüzü de olan Yasmin Erbil, TV100 kanalında magazin programı sunarak sunuculuk yapmıştır.

Yasmin Erbil 2021 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan ve severek takip edilen Yasak Elma dizisinde Canan karakterine hayat vermiştir.

İnternette aratılan Yasak Elma Canan kimdir sorgularıyla Yasmin Erbil, adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Yasmin Erbil’in rol aldığı projeler aşağıdaki gibidir:

  • Dünyanın En Güzel Kokusu 2 - 2017/Bade (Sinema Filmi)
  • Mutluluk Zamanı - 2017 (Sinema Filmi)
  • Küçük Yalanlar - 2021/ Hande (TV Dizisi)
  • Yasak Elma - 2021/ Canan (TV Dizisi)

Yasmin Erbil Sevgilisi Kimdir?

Yasmin Erbil Kimdir 4

Mehmet Ali Erbil’in ortanca kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor.

Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz aşklarını İnstagram hesaplarından yapmış oldukları paylaşımları ile gözler önünde yaşıyorlar.

Yasmin Erbil, Aralık ayında sevgilisi Yiğit Poyraz ile birlikte havuz keyfi yaptıkları videoyu “İyi ki doğdun sevgilim. Beni ve içimdeki çocuğu mutlu etmeyi çok iyi biliyorsun. Seni çok özlüyorum.” notuyla paylaşarak doğum gününü kutladı.

Yasmin Erbil’in Sevgilisi Yiğit Poyraz Kimdir?

Yasmin Erbil Kimdir

Yasmin Erbil’in sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz’ın hayatı birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Survivor yarışması ile tanıdığımız Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Yiğit Poyraz çocukluk yıllarını Bodrum’da geçirmiştir.

2009 yılında Robert Koleji’ni kazanan Yiğit Poyraz İstanbul’a yerleşerek yatılı okulda öğrenim görmüştür. 2015 yılında Boğaziçi İşletme bölümünü kazanan Yiğit Poyraz, 1 yıl Sydney Üniversitesinde eğitim almıştır.

Basketbola ilgisi olan Yiğit Poyraz daha sonra halalarıyla beraber İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil işiyle uğraşmaktadır.

29 yaşında ve oğlak burcu olan Yiğit Poyraz, 180 boyunda ve 78 kilodur.

Kaynak: Özlem Sucu