Kendi çocuklarına da tecavüz ettiği ortaya çıktı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin ile birlikte Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kaçan kızlarını aradığını söyledi.

Ancak ortaya çıkan gerçekler, tüm Türkiye'yi şaşkınlığa uğrattı.

Selahattin Yalnız'ın, evden kaçan 2 kızın yanı sıra Fitnat Ertekin’in yanlarında yaşayan diğer kızına da yıllardır cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi.

Sevenlerini korkutmuştu! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan açıklaması Sevenlerini korkutmuştu! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan açıklaması

Gözaltına alındı

Polis ekipleri, yayını izledikten sonra üvey baba Selahattin'i tutuklayarak emniyete götürdü. Müge Anlı, bugünkü yayında hafta sonu yaşananları anlattı.

Anne Fitnat ve üvey baba Selahattin'in 5 saat boyunca savcıya ifade verdikleri öğrenildi. Gece yarısından sonra biten ifadelerde anne, istismarı gördüğünü ancak konuşmadığını itiraf etti.

Selahattin ise istismarı reddetti, videolara ise "Bana ilaç verdiler" demeye devam etti. Sonunda Selahattin, cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anne serbest, Gizem koruma altında

Anne ise suça iştirakten suçlu bulundu ancak serbest bırakıldı. Yanlarında tuttukları engeli olan istismara uğrayan ancak farkında olmayan Gizem ise koruma altına alındı.

Sayı Korkunç! Müge Anlı istismar davasında sıcak gelişme

Selahattin ile ilgili Müge Anlı, araştırmaları sonucunda ilginç bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Programda, Selahattin Yalnız'ın bir dönem Avusturya'da bulunduğu, 11 tane çocuğu olduğu, 3 ya da 4 tane de eşi olduğu ortaya çıktı.

Selahattin'in dayısı, yayına bağlanıp olanları şöyle anlattı:

İlk eşini kalçasından bıçaklayıp, Avusturalya'da akıl hastanesinde yatmış. Daha sonra karşı komşusuna tecavüz etmiş. Ondan da başka bir çocuğu var. Cezaevine girdikten sonra ülkeden sınır dışı edilmiş ve böylece Türkiye'ye geri gelmiş. Kendi öz çocuklarına da istismarda bulunmuş.

Kayıp kızları aramak için Müge Anlı'ya çıkmıştı... 

NE OLMUŞTU?

Muğla Ortaca'da mide bulandıran olay Müge Anlı canlı yayınıyla birlikte tüm Türkiye'nin gündemine düştü. Biri üvey, biri engelli 3 genç kıza 10 yıldır tecavüz ettiği canlı yayında ortaya çıkan Selahattin Yalnız, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kendisini savunacak avukat bulamayan Yalnız'a, baronun avukat görevlendirdiği öğrenildi.

Muğla Ortaca'da Selahattin Yalnız beraber yaşadığı üvey kızı Figen Tülay Bayındır ve arkadaşının kızı Bahar Demir'in ikametinden 63 bin TL parasını alarak ayrıldığını belirterek 17 Mayıs'ta Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuru yaptı.

Selahattin Yalnız daha sonra Müge Anlı'nın programına başvuru yaparak kızların bulunması için ünlü sunucudan yardım istedi. Mide bulandıran gerçek Müge Anlı'da ortaya çıktı. Buna göre, Bahar ve Gizem anneleri vefat edince komşuları Fitnat ve Selahattin ile kalmaya başladı.

müge anlııı

MİDE BULANDIRAN İTİRAF

Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir programa katılarak mide bulandıran açıklamalar yaptı. Bayındır ile Demir, Yalnız'ın kendilerine tecavüz ettiği ve ellerinde görüntülerin bulunduğunu ifade ederek 18 Mayıs'ta İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet müdürlüğü Aile İçi Büro Amirliğine başvuru yaptıklarını söyledi.

Yalnız'ın, üvey kızı Figen Tülay Bayındır, Bahar Demir ile engelli kız kardeşi Gizem Demir'in de istismar mağduru olduğu, hatta bu istismar anlarına ilişkin olarak ellerinde video kayıtlarının bulunduğunu söyledi.

müge anlı kardeşler

'MONTAJ DEĞİL HEPSİ GERÇEK'

Bahar'ın zihinsel engelli kardeşi Gizem'e de tecavüz eden Selahattin Yalnız ise "Montaj değil onlar hepsi gerçek. Ama bak bakalım bir kere benim kılım kıpırdıyor mu? Beni uyutarak istediklerini yaptılar." dedi.

müge anlı 2

"DÖRDÜNÜZ DE BENİM KARIM OLACAKSINIZ"

Yıllardır üvey babasının tecavüzüne uğrayan ve annesinin de her şeyi bildiğini belirten Bayındır, "14 yaşımızdan beri buadam ikimize de aynı şekilde tecavüz ediyor. Müge Abla, artık sen bizi kurtarırsın bunun zulmünden. Bize satırla saldırıyordu. Sürekli bizi dövüyordu derinizi yüzerim diyordu. Dördünüz de benim karım olacaksınız" dedi.

TECAVÜZ GÖRÜNTÜLERİ SORUŞTURMA DOSYASINA GİRDİ

Bunun üzerine Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan resen soruşturmaya başlanıldı. Anlı'nın yayını ihbar kabul polis ekipleri Yalnız'ı gözaltına aldı. Yalnız'ın ardından Figen Tülay Bayındır'ın annesi Fitnat Ertekin de gözaltına alındı.

Şüpheliler Yalnız ile Ertekin emniyetteki işlemlerinin ardından Ortaca Adliyesine sevk edildi. Yalnız'ın tecavüz görüntüleri soruşturma dosyasına girdiği öğrenildi.

SALDIRI

TUTUKLANDI

Sabah'tan Mikail Zeybek ve Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre; şüpheliler Yalnız çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ertekin adli kontrolle serbest bırakıldı. Başsavcılık Ertekin'ne verilen adli kontrol kararına itiraz etti.

AVUKAT BULAMADI

Mide bulandıran olayda Yalnız, emniyete götürülürken çevredeki vatandaşların tepkisine uğradı. Linç edilmekten son anda kurtulan Yalnız, kendisini savunacak avukat da bulamadı. Yalnız'a baro avukat görevlendirdi.

Kaynak: odatv.com