Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Salihli Sunpet Tekinler Petrol'den güncel olarak aldığımız akaryakıt fiyalarını sizler için derledik. İşte bugünün akaryakıt fiyatları:

Benzin Kac Tl

Salihli'de 26 Nisan Cuma Güncel Akaryakıt Fiyatları Şöyle:

  • Sunpet Motorin Eco Force Fiyatı: 39,59 TL

  • Sunpet Motorin Ultra Force Fiyatı: 39,79 TL

  • Sunpet Benzin Fiyatı: 44,75 TL

  • Sunpet LGP Fiyatı: 21,39 TL

  • AdBlue: 15,00 TL

14 Mayıs seçimleri öncesi benzin litre fiyatı 19,76, motorin litre fiyatı da 18,58 liradan satılıyordu. Seçimlerden bugüne kadar benzine yaklaşık 22 lira, motorine de yaklaşık 23 lira zam geldi.

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Hesaplanıyor?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. 

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

İhracatın yıldızları ödüllendirildi İhracatın yıldızları ödüllendirildi

Salihli Benzin Fiyatlari

Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

SUNPET TEKİNLER PETROL

Sunpet Petrol Salihli'nin Sarpınar Mahallesi Alaşehir Köprülü Kavşağı yakınında yer alan ve işletmeciliğini Bülent Tekin yapmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışını esas alır.

Sunpet'te Depolar, OPET Güvencesi ile Doluyor!

Sunpet Gunluk Benzin Fiyati

Kaynak: ÖZLEM SUCU