Şampiyonada Aydın Ayaydın, Yıldız Erkekler Manisa Şampiyonu, Muğla Ula Grup Şampiyonu ve Türkiye Şampiyonu, Ferhat Elma Küçük Erkekler Manisa Şampiyonu, Muğla Ula Grup Şampiyonu ve Türkiye İkincisi, Ferhat Elma Küçük Erkekler Manisa Şampiyonu, Muğla Ula Grup Şampiyonu ve Türkiye İkincisi, Zekiye Kopac Yıldız Kızlar Manisa Şampiyonu, Muğla Ula Grup Şampiyonu ve Türkiye altıncısı olarak okul Sporları Türkiye Şampiyonasına damga vurdular.

Başari (6)

Salihli’de otomobil ile sepetli motosiklet çarpıştı:1 yaralı Salihli’de otomobil ile sepetli motosiklet çarpıştı:1 yaralı

Durasıllı Mimar Sinan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İrfan Arslan, “Durasıllı'yı, Salihli'mizi ve Manisa'yı temsil eden koca yürekli sporcularımızı üstün başarılarından dolayı gözlerinden öpüyor 20-23 Haziran 2024 tarihlerinde Manisa Kula'da yapılacak olan Bocce Volo Türkiye Şampiyonasında üstün başarılar diliyorum. Okulumuza, Durasıllı'ya, Salihli'mize Hayırlı olsun ”dedi.

Başari (4)

Arslan “Desteklerini esirgemeyen Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen'e, As Başkanımız Faik Kapsız'a, Genel Sekreterimiz Eren Öztürk ile bizlerin her zaman yanında olan tüm yetkililere okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Okulumuzu en güzel şekilde temsil ederek yarıştığımız üç kategorinin birinde Türkiye Şampiyonu, birinde Türkiye İkincisi, Birinde Türkiye Altıncısı olarak 1 Altın, 1 Gümüş madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına damga vuran öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kula ilçesinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında transfer olduğumuz İli temsil edecek Şampiyon öğrencilerime üstün başarılar dilerim.”

Başari (2)

Başari (1)

Kaynak: Onay Ozan