Ramazan ayının 15.günü kutlanan, yetim çocukların dünya gündemindeki farkındalığının artmasını amaçlamak için düzenlenen programda yetim çocuklar ve koruyucu aileler, Salihli Polis lokalinde düzenlenen iftar yemeğinin konuğu oldular.  İlçe Kaymakamlığı ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeğinde, duygu dolu anlar yaşandı.

D S C 0283

Programda konuşan Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, “Sayın Kaymakamımızın himayelerinde bir iftar daveti vermek istedik. Çocuklarımız çok kıymetli bir emanet ve geleceğimizin teminatıdır. Burada koruyucu ailelerimiz var onlara minnet borçluyuz. Koruyucu ailelerimizin sayısını arttırmak istiyoruz. Ekonomik olarak kurumumuz ailelerimize desteklemektedir. Bu açıdan Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığımızın hizmet çeşitlerini sunan bir yeryüzü sofrası oldu.  Bu sofraya iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

D S C 0312

Programa ilçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, eşi Semra Sağlam, Sosyal hizmetler Manisa İl Müdürlüğü yardımcısı Sedat Sevimli, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı jandarma Yüzbaşı Doğukan Karaaslan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, Salihli ilçe Müftüsü Ali Çebi ile yetim çocuklar ve koruyucu aileler katılım sağladı.

D S C 0287

Program İlçe Müftüsü Ali Çebi tarafından okunan iftar duası ve iftarla son bulurken, çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

D S C 0326

D S C 0318

Efeler Gençlik Kampı spor etkinliğine ev sahipliği yapacak Efeler Gençlik Kampı spor etkinliğine ev sahipliği yapacak

D S C 0309

D S C 0302

D S C 0299

D S C 0294

D S C 0292

D S C 0291

Muhabir: ONAY OZAN