Zafer Mahallesi 655. sokak No:33'te bulunan mobilya üretim atölyesinde hizmet veren Mobilya üretim atölyesi sahibi Özkan Önder, Her zaman kalite ve işçiliğe önem verdiklerini, bu bilinçle çalışma ortaklarını da deneyimli ve işinde uzman ustalardan seçen firmamız Mehmet Oktay'la da 2021 yılında Önder Mobilya çatısı altında buluştuk,'diyerek birinci sınıf kalite, birinci sınıf işçilik hizmet anlayışıyla 25 yıllık bir sürece imza attıklarını sözlerine ekledi.

'Baba mesleğimi sürdürüyorum'

Babasından aldığı mobilya mesleğini üst çıtalara taşıdığını ifade eden ve ürün yelpazesini şöyle sıralayan Özkan Önder, 'Mutfak dolabı, Montessori yatak, Montessori Çocuk Odası, Genç odası dolap, yatak odası dolap, yüklük, portmanto, vestiyer, Hilton lavabo, banyo dolapları, laminant parke, iç oda kapıları, duvar çıtalama, duvar ahşap dekorasyon, TV ünitesi, ahşap dekorasyon ürünleri, ahşap pergole, ahşap banket, ahşap tabure masa, işyeri iç dekorasyon, komple mutfak dekorasyon (Anahtar teslim) 'Tezgah Graniti, ara fayans, elektrik, su tesisatı dahil' birçok ürün çeşidiyle hizmet veriyoruz' dedi.

'Kaliteden ödün vermeksizin hizmet sunuyoruz'

İşletme olarak misyon, vizyonları ve politikaları hakkında bilgiler veren Özkan, 'Misyonumuz, Önder Mobilya olarak dünyadaki sektörel değişim ve gelişimi yakından takip etmek, ihtiyaçlara uygun mobilyalar üretmekle sınırlı olmayıp, kalite ve sınıfında en başarılı isimlerden biri olmayı kendimize ilke edindik. Konusunda her yönden takdir ve ilgi ile izlenmekte olan liderliğini korumak, bu amaçla AR-GE çalışmalarıyla sürekli değişime açık bir teknik alt yapı ile güncelliğini sürdürmek bilinci ve azmindeyiz. Vizyonumuz ise doğaya ve insan faktörüne en büyük değeri veren kuruluşumuz, ergonomik ve sosyal açıdan, sahip olacakları her üründe bireylere beklentilerinin üzerinde bir hizmet ve değerin ulaşımını sağlayabilmenin sevinci ve coşkusu ile çalışmaktadır. Tasarımları ve rahatlığı ile ev dekorasyon trendlerine yön veren, üretim kalitesi ile de markalaşıp, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir firma olmaya çalışmaktır. Ahlaka, milli ve ticari değerlere saygılı dürüst bir üretici olup özürsüz, dayanıklı ve uzun ömürlü ürünleriyle Önder Mobilya adını nesillere yaymak amacındayız. Hedefe ulaşmanın bir takım ruhu içinde olacağına yürekten inanan kuruluşumuz, tüm teknik kadrosuyla her konuda ve her fırsatta kendini yenilemektedir. Politikamız, misyon ve vizyonumuzun gereği hiç bir şekilde kaliteden ödün vermeksizin, dalımızda en uygun birim değerlerimizle hizmet sunmaktayız. Her türlü olumlu olumsuz bilgilendirme ve iletişime açık kalarak, ürün kalitemizin korunması amacıyla her detayda tüm farklılaşmaları en hızlı ve ekonomik şekilde sağlamak, saygıyı ve saygınlığımızı daima her şeyin üstünde görmek Önder Mobilya olarak temel politikamızdır'

'Müşterilerimizi aileden biri gibi görür öyle yaklaşırız'

Son olarak hizmet verdiği ürünler ve aşamaları hakkında da bilgiler aktaran Özkan 'Anahtar teslim dekorasyon ve tadilat işleri, mutfak dolapları, giyinme dolapları, yatak odaları, çalışma odaları, genç odaları, banyo dolapları, ofis, işyeri ve çalışma alanları anahtar teslim dekorasyon işleri, zemin laminant parke, oda kapıları, yüklük, vestiyer portmanto, pergole çatı, ahşap çatı işleri, hizmet aşamamız, mağazamıza gelen misafirlerimizi güler yüz ile karşılarız, onlara bir müşteri gibi değil aileden biri gibi görürüz.' dedi.

'Verdiğimiz sürede ürünü teslim ederiz'

'Size ve bütçenize en uygun model ve ürünü bulmada tecrübeli personelimizle sizlere yardımcı oluruz' diyen Özkan 'Özel üretim ürünlerde, ürünün yapılacağı yerde ölçülerimizi alıp, alınan ölçülere uygun ürün tasarımını bilgisayar ortamında 3D olarak hazırlarız. Önder Mobilya olarak ürünü size bitmiş ve yerine montaj edilmiş gibi gösteririz. Tasarım üzerinde değişim yapmak istediğiniz bölümlerde Önder Mobilya ile birlikte müdahale edebilirsiniz. Yapılan tasarımı onaylamanızın ardından ürünü üretim sırasına alıp, üretimi tamamlanan ürün için size en uygun güne randevu talep eder, uzman ekibimizle randevu günümüzde yerine monte ederiz' diye konuştu.

Haber: Behzat Akcan- Onay Ozan

Editör: Haber Merkezi